OVER MIJ

Het maakt niet uit of het om een alledaagse gebeurtenis gaat of juist iets heel bijzonders. Ik leg momenten vast zoals ze zijn en daardoor worden ze waardevol.

Dit kan alleen als er vertrouwen is. Om die band op te bouwen, is het belangrijk om ook iets van jezelf te laten zien.

Ik ben Yvonne Janssen. Samen met Marc en twee ondeugende maar vrolijke kinderen woon ik in Apeldoorn. Naast mijn werk als fotograaf ben ik fysiotherapeut in een revalidatiecentrum, mijn specialisaties zijn neurologie en oncologie. Als fysiotherapeut hoor ik veel bijzondere verhalen en als fotograaf mag ik deze verhalen vertellen. Kortom ik heb fijn werk, waar ik in beide gevallen iets voor anderen kan betekenen. Naast mijn werk hou ik er van om gezellig met vriendinnen een theetje te drinken of lekker te eten in een restaurantje. Ook reizen we graag met ons gezin. We willen de mooie natuur ontdekken en cultuur leren kennen van landen binnen en buiten Europa. Daarnaast vinden we het heerlijk om naar het bos te gaan en kun je me in de zomer ook op mijn racefiets tegenkomen. Heerlijk door de bossen racen, mijn hoofd leegmaken. Met een dagje naar het strand daar maak je mij ook heel blij mee. Of het nu zonnig en warm is of op een herfstachtige dag lekker uitwaaien.

Als fotograaf heb ik de afgelopen jaren al heel veel bijzondere momenten mogen fotograferen. Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen: bruiloften, newborn, zwangerschappen, jonge meiden die stoeien met het puber zijn, een geboorte, een keizersnede maar ook het leven van gezinnen die met de vreselijke ziekte kanker geconfronteerd werden. Ik heb deze zware tijd van behandelingen, angst, maar ook zeker liefdevolle momenten voor hen mogen vastleggen. Datzelfde geldt voor  mijn vader die een paar jaar geleden de diagnose kanker kreeg.

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Dit kan zowel op persoonlijk, maar ook zeker op een zakelijk vlak. Deze leg ik graag voor jou/ jullie vast, dus……..

Whats your story?

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met me op via de contactpagina en vervolgens bekijken we samen wat jouw, jullie wensen zijn.

Groetjes Yvonne