sep 02

Drie gepensioneerde politiehonden

DSC_3646  DSC_0693

Jeanne vroeg mij foto’s van hun honden te maken, omdat een van de honden erg oud en ziek is en de verwachting niet is dat hij nog lang bij hen zal zijn. Dit bleken allemaal oud politiehonden te zijn, waardaoor zij bijzonder goed luisterden, waardoor ik foto’s met hen kon maken die ik met andere honden niet had kunnen maken.Jeanne vroeg mij foto’s van hun honden te maken, omdat een van de honden erg oud en ziek is en de verwachting niet is dat hij nog lang bij hen zal zijn. Dit bleken allemaal oud politiehonden te zijn, waardaoor zij bijzonder goed luisterden, waardoor ik foto’s met hen kon maken die ik met andere honden niet had kunnen maken.

About the Author:


Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *